Ruttchen Veghel wint WK actie Tyrenet

Ruttchen Veghel wint WK actie Tyrenet

Tyrenet blikt terug op een succesvolle actieperiode voor het WK voetbal in Brazilië, met als klapper de hoofdprijs, een compleet verzorgde VIP reis voor 2 personen naar het WK voetbal in Brazilië. Deze prijs was gevallen bij Ruttchen Veghel. Gijs Laarakkers en Marton de Klein mochten het WK voetbal gaan ervaren in Brazilië.
Arrangement Brazilië
Bij aankoop van iedere Continental band via de Tyrenet Internet Catalogus (TIC), de online webshop van Tyrenet, ontving de klant een digitaal lotnummer. Met dit lotnummer maakte de klant automatisch kans op mooie WK prijzen waaronder een VIP arrangement naar Brazilië.
Uitzwaaiwedstrijden
Naast deze hoofdprijs werden er ook nog diverse toegangskaartjes, waaronder enkele VIP arrangementen, verloot voor de uitzwaaiwedstrijden van het Nederlands elftal en tot slot waren er meerdere Continental voetballen te winnen.
Deze WK actie is een initiatief van Tyrenet en liep van 1 april tot 1 juni 2014. De trekking van de hoofdprijs is op maandag 2 juni gehouden bij een notaris te Nijmegen.
Foto: Van links naar rechts, van boven naar onder: Gerard Vos (Tyrenet) de prijswinnaars Marton de Klein en Gijs Laarakkers, Jorden van de Riet (Continental), Arno Filippini (Tyrenet) en Richard van den Brink (Continental)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.