RTR Tyre Management intensiveert samenwerking GT Radial

RTR Tyre Management intensiveert samenwerking GT Radial

RTR Tyre ManagementNa een testperiode van twee jaar gaat RTR Tyre Management, de grootste merkonafhankelijke leverancier van banden op kilometercontract in de Benelux, intensiever samenwerken in de Benelux met GT Radial.
Bandenmanagement
RTR Tyre Management heeft zich gespecialiseerd in bandenmanagement en beheerscontracten voor onderhoud en vervanging van banden. Het bedrijf gaat het aandeel van GT Radial in de door RTR beheerde bandencontracten aanzienlijk te verhogen.
Merkonafhankelijk
Mede door haar merkonafhankelijkheid biedt RTR naar eigen zeggen altijd de laagste prijs per kilometer omdat zij zich uitsluitend baseert op het uiteindelijke kilometerresultaat in combinatie met de aanschafprijs van de band, betrouwbaarheid gedurende de levensduur én de restwaarde van het karkas. Volgens Frank Robert, directeur van RTR Tyre Management, had het bedrijf in het begin wel wat moeite met de prijs die men voor een GT Radial band moest betalen. “Maar na twee jaar van uitgebreid testen werd duidelijk dat het kilometerresultaat de aanschafprijs meer dan goed maakt.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.