Robert Doornbos op klantenavond Tyrenet Nooteboom

Robert Doornbos op klantenavond Tyrenet Nooteboom

Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos was aanwezig op de klantenavond die Tyrenet Nooteboom in Gouda op 11 oktober organiseerde. Ruim 300 garagisten werden getrakteerd op een avond vol vertier.
Supercars
De gasten werden welkom geheten door het brullende geluid van een aantal supercars, waaronder een Ferrari F12 en een McLaren P1, waarna men zich binnen tegoed kon doen aan een hapje en een drankje. Een presentatie van leverancier Michelin werd gevolgd door de absolute hoofdact van de avond: een presentatie van voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos. Hij wist de zaal te boeien met een presentatie over de ins en outs van de koningsklasse in de autosport. Afsluitend konden de gasten onder begeleiding van Doornbos strijden om eeuwige roem in één van de racesimulatoren.
Michelin
Remco Nooteboom, directeur van Tyrenet Nooteboom, spreekt van een waanzinnig evenement. “In samenwerking met Michelin hebben wij onze klanten in het zonnetje weten te zetten. De hype rondom Formule 1 in Nederland is enorm en dat zagen wij ook bij het aantal inschrijvingen. Klapstuk van de avond was dan ook zeker de presentatie van Robert. Onvergetelijk!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.