Rema neemt transportbandendivisie over

Rema neemt transportbandendivisie over

Rema Tip Top heeft met ingang van 1 december 2011 de activiteiten uitgebreid met de overname van de transportbandendivisie van de Bossche Banden Service in ’s-Hertogenbosch. Dit meldt het vakblad Aandrijtechniek. Met deze overname heeft het bedrijf een volgende stap gezet in het uitbreiden van haar service- en verkoopnetwerk in Nederland. Na de start van Rema Tip Top Material Handling in Ridderkerk in maart van dit jaar is dit de tweede vestiging in Nederland.
Voormalig directeur/eigenaar Hans van Ommen vervult vanaf de overname de functie Bedrijfsleider van de vestiging ’s-Hertogenbosch. De technische leiding blijft tevens in handen van Martin Halberstadt, voor de bestaande klanten van de Bossche Banden Service zijn de aanspreekpunten dus ongewijzigd.
Als onderdeel van het wereldwijd actieve Rema Tip Top concern opereert Rema Tip Top Material Handling vanuit ’s-Hertogenbosch. Activiteiten zijn service en onderhoud, rubber- en kunststofmaterialen, transportbanden, slijtmaterialen en accessoires voor transportinstallaties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.