Reedijk Wheels and Tyres Group breidt verkoopteam uit

Reedijk Wheels and Tyres Group heeft twee nieuwe salesmanagers toegevoegd aan haar verkoopteam. Dit zijn Vincent van den Berg en Dave ter Voert. Met de uitbreiding wil het bedrijf landelijk verder uitbreiden en nieuwe samenwerkingen ontwikkelen.
Vincent van den Berg
Vincent van den Berg is al sinds 2001 werkzaam in de banden- en wielenbranche. Hij is bij Reedijk Wheels and Tyres Group aangesteld als verkoper buitendienst: “Ik kijk ernaar uit om weer met klanten in contact te komen en mijn enthousiasme en kennis te delen.” Vincent zal voornamelijk werkzaam zijn in het westen van Nederland.
Dave ter Voert
Dave ter Voert heeft de afgelopen 18 jaar werkervaring opgedaan bij regionale bandenspecialisten c.q. grossiers. De laatste jaren is Dave werkzaam geweest bij een grote banden- en wielenimporteur. Bij Reedijk Wheels and Tyres Group zal hij de rol van verkoper buitendienst vervullen en voornamelijk werkzaam zijn in het oosten van Nederland.
Reedijk Wheels and Tyres Group is sinds 1988 specialist in autowielen, autobanden, complete sets en montage, met als specialisatie grote maten voor auto’s uit de hogere segmenten. Het bedrijf is importeur én distributeur voor de Benelux en Europa.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Fred van Reenen

    Leuke job mannen.
    Heel veel succes!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.