Reedijk Banden Import hoofdsponsor 4WD festival

Reedijk Banden Import hoofdsponsor 4WD festival

Reedijk Banden Import (RBI) is ook dit jaar weer hoofdsponsor van het 4WD Festival in Oss met de bandenmerken General Tire en Maxxis Tyres. Op 6 september zal het offroad terrein van 4WD worden omgetoverd in een heus 4×4 evenementenplein.
4X4 banden
Volgens RBI kunnen General Tire en Maxxis als de echte 4×4 bandenspecialisten niet ontbreken met een eigen stand . Tim Coronel zal aanwezig zijn op de Maxxis stand met zijn Dakar 2015 buggy en de levensgrote Dakar buggy van Banbao. De General Tire stand staat in het teken van het 100-jarig bestaan en showt de nieuwe Range Rover Sport uit de European Tour van het bandenmerk.
Autosport
Tijdens het 4WD Festival presenteren zich 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en –equipment. Ook zijn alle facetten van de 4×4-autosport te zien en alles wat mensen nodig kunnen hebben voor avontuurlijke vakantiereizen. Het festival wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en telt meer dan 45 4×4 standhouders. Er zijn Dakar & Rally bivakdeelnemers aanwezig, een cateringplein, speelactiviteiten voor kinderen, een DJ op podium én een mega grote General Tire en Maxxis promotietent.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.