Qweon ontwikkelt ‘Truck Banden Software module

Qweon ontwikkelt ‘Truck Banden Software module

QweonQweon Data Engines heeft een compleet balie verkooppakket ontwikkeld voor truckbandenbedrijven. Met dit nieuwe pakket kunnen de gebruikers naast personenautobanden nu ook truckbanden koppelen aan eigen en externe voorraden.

Data
De merkonafhankelijke software van Qweon koppelt tienduizenden banden, velgen en TPMS sensoren met bijbehorende voorraden aan alle voertuigen. Het systeem koppelt alle data zoals deze door de industrie en importeurs ter beschikking wordt gesteld aan eigen voorraden en aan die van leveranciers. Hiermee kan de bandenspecialist producten en hun beschikbaarheid opzoeken, offreren en verkopen.

Tijdsbesparing
Qweon claimt dat een tijdsbesparing van maar liefst 90% realiseerbaar is bij de inkoop, verkoop en het offreren van banden, velgen, TPMS sensoren of complete sets.
Op dinsdag 26 januari vindt bij Lenso Europe BV in Goor, voorheen bekend als Alustar, een informatieavond plaats voor belangstellenden uit de banden- en wielenbranche. Tijdens deze avond zal extra aandacht worden besteed aan de nieuwe software toepassing voor truckbanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.