Promobil: GT Radial Maxmiler WT beste in sneeuw

Promobil: GT Radial Maxmiler WT beste in sneeuw

De Klok BandenDe GT Radial Maxmiler WT is door de door het Duitse automotive magazine Promobil verkozen tot een van de beste banden in de sneeuw. Dit meldt De Klok Banden op Facebook.
Stuurrespons
Uit de test van Promobil blijkt dat de band goede stuurrespons op sneeuw geeft. Ook heeft de Maxmiler WT een korte remafstand, zelfs tijdens het centrifugeren. De wielen hebben goede tractie. De banden bieden ook de beste bescherming bij aquaplaning. De band doet ook goed zijn werk bij het wisselen van de rijstrook.
Rijcomfort
Volgens de test biedt de GT Radial band ook optimaal rijcomfort.
 

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Ist mein Deutsch jetzt so slecht oder ist Klok's Deutsch so gut?

    Grappig. Als ik de link van Promobil aanklik en daar onder het kopje Test het gehele artikel lees, komt de GT in de sneeuw inderdaad erg goed uit de bus en qua aquaplaning ook. Maar op de overige onderdelen laten ze zo veel punten liggen dat ze van de zes geteste banden samen met Toyo (die ook op de sneeuw heel goed presteert en verder niet zo) de laatste twee plekken verdelen. De kop “beste in de sneeuw” kan dus nog wel aardig kloppen maar de “korte remweg”? Hier scoren ze de laatste plaats. Als je bovenstaand artikel leest, zou je niet verwachten dat de band waar het om gaat als hekkensluiter in de test eindigt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.