Profile Tyrecenter Nooteboom reikt duurzaamheidscertificaat uit

Profile Tyrecenter Nooteboom reikt duurzaamheidscertificaat uit

A.J. Jongeneel en Zonen Transport BV heeft het certificaat ‘Duurzaam op de weg‘ ontvangen van Profile Tyrecenter Nooteboom.
Duurzaam bandenbeleid
Het familiebedrijf in Valkenburg voldoet aan de hoge eisen voor een duurzaam bandenbeleid. Met het certificaat toont men aan zich in te zetten voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport en actief bezig te zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit moet leiden tot een maximale CO2-, brandstof- en kostenreductie.
CO2 uitstoot
Profile Tyrecenter Nooteboom zegt zich als toeleverancier doelbewust in te zetten voor een milieuvriendelijk beleid. Volgens algemeen directeur Maurice Nooteboom is het bedrijf daarmee een voorbeeld voor anderen: “Om die positie te behouden leggen wij een sterke focus op maximale verlaging van de CO2-uitstoot en op kostenbesparing. Wij zijn verheugd dat Jongeneel Transport zich heeft kunnen certificeren en het belang van ‘Duurzaam op de weg’ ziet.”
Naast het certificaat krijgen de voertuigen van Jongeneel Transport ook de officiële sticker ‘Duurzaam op de weg’ aangebracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.