Profile Tyrecenter Heuver investeert in medewerkers

Profile Tyrecenter Heuver investeert in medewerkers

Profile Tyrecenter Heuver kiest ervoor om, in een tijd dat bezuinigen het sleutelwoord lijkt, te investeren in zijn personeel. De huidige economie vereist een nieuwe benadering, met volgens Heuver een diepte-investering in personeel en volledige klant-focus.
Het bedrijf, met 13 vestigingen in het oosten en noorden van het land, realiseert via zijn eigen Academy een omvangrijk opleidingsprogramma. Deze Heuver Academy is, na goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs, naar eigen zeggen een uniek scholingstraject in het bedrijfsleven. Er is een erkende MBO opleiding via klassikaal onderwijs en ‘training on the job’. Hieraan kunnen alle medewerkers van Profile Tyrecenter Heuver deelnemen. Voor behaalde modules worden officiële certificaten uitgereikt. Met ingang  van februari volgen alle 120 medewerkers een studie.
“Onze stellige overtuiging is, dat onze medewerkers het verschil maken voor de klant”, aldus Bertus en Jan Heuver. “Onze visie is ook dat aandacht voor de klant, dus klantgerichtheid, centraal moet staan. Daarom investeren we in opleidingen voor onze mensen. Ook en misschien wel vooral in een tijd dat bezuinigingen aan de orde van de dag zijn. Die investeringen durven wij met een gerust hart te doen, door hen de kans te geven zichzelf via een door ons gefinancierd opleidingsprogramma te ontwikkelen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.