Profile Tyrecenter genomineerd voor Franchise Trofee

Profile Tyrecenter genomineerd voor Franchise Trofee

Profile Tyrecenter is genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2012 van de Nederlandse Franchise Vereniging. Op dinsdag 29 mei wordt de winnaar bekendgemaakt in De Kuip in Rotterdam. Een vakjury toetst de genomineerden aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie. Voormalig premier Jan-Peter Balkenende reikt de prijs namens de vakjury uit.
Andere genomineerden zijn New York Pizza en Agri Retail. De verkiezing vindt plaats op 29 mei in De Kuip in Rotterdam. Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter, is vereerd met de nominatie: “De beoordeling voor deze vakprijs komt vanuit de franchisemarkt. De branche toont hiermee waardering en respect voor onze formule.” Profile Tyrecenter is volgens Nieboerhet eerste bedrijf in de automotive sector dat genomineerd is voor deze prijs.
De NFV Franchise Trofee is een jaarlijks initiatief van de Nederlandse Franchise Vereniging, de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.