Profile Nooteboom start bandentraining vrachtwagenchauffeurs

Profile Nooteboom start bandentraining vrachtwagenchauffeurs

Profile Car & Tyreservice Nooteboom is begonnen met het geven van trainingen voor vrachtwagenchauffeurs. Tijdens deze training leren de chauffeurs alles over banden en hoe banden kunnen bijdragen aan een duurzamer werkproces.
Bandenkennis
De eerste trainingsdag werd bijgewoond door twintig aanwezigen. Tijdens deze dag wordt de kennis van de chauffeurs verbreed op het gebied van banden. Er wordt onder andere gesproken over bandenslijtage, bandenspanning, uitlijnen en wat te doen bij een pechgeval. Daarnaast wordt uitgelegd hoe stilstand kan worden voorkomen en hoe het brandstof- en bandenverbruik omlaag kan worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat de berijders van de vrachtwagens kunnen bijdragen aan de duurzaamheid van het bedrijf.
Meerwaarde
Remco Nooteboom spreekt van een nieuwe stap binnen de truckafdeling van het bedrijf. “We bieden service, meerwaarde en focussen ons op innovaties binnen de branche.” Profile Car & Tyreservice Nooteboom heeft nog voor 60 chauffeurs een training gepland en is druk in gesprek met verschillende transportbedrijven om iedereen een cursus op maat te bieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.