Profile en Vredestein geven banden weg bij OHT-aankoop
(Foto: Vredestein)

Profile en Vredestein geven banden weg bij OHT-aankoop

Profile en Vredestein geven een gratis setje Vredestein banden aan klanten die minimaal twee tractor-achterbanden kopen.

De actie geldt voor Traxion65-banden vanaf 24 inch, Traxion XXL, en Traxion Optimall. Bij aankoop van deze banden krijgen klanten vier gratis Vredestein-banden tot achttien inch. Groter dan deze maat is ook mogelijk, maar dan kunnen klanten maximaal twee gratis sloffen voor hun personenauto krijgen. “De actie geldt voor heel Nederland en er hebben al verschillende mensen van gebruikgemaakt”, vertelt Sander Roelofs, bedrijfsleider bij het Nijmeegse Profile Bijsterhuizen.

De actie is van toepassing op alle aankopen tot en met 31 maart van dit jaar. Als klanten mee willen doen moeten ze eerst op de site van Vredestein een formulier invullen en hun aankoopbewijs uploaden. Het originele aankoopbewijs kunnen klanten tot 17 april 2022 uploaden. Hierna is meedoen niet meer mogelijk. De bandenmaker stelt dat de actie ook op backorders van toepassing is, maar de voorraad gratis banden is gelimiteerd. De levering van de banden regelt de klantenservice van Vredestein en de montagekosten zijn voor rekening van de klant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.