Princes Anne opent Hankook’s nieuwe magazijn in UK

Princes Anne opent Hankook’s nieuwe magazijn in UK

Princes Anne opent magazijn Hankook Tyre UK
Princes Anne opent magazijn Hankook Tyre UK

Prinses Anne, beschermvrouwe van de liefdadigheidsinstelling Transaid, heeft op 7 februari Hankook‘s nieuwe magazijn in Daventry (Groot-Brittannie) officieel geopend.
Hankook Tyre UK is sinds 1997 gevestigd in Daventry. Door de stijging van het marktaandeel moest een extra magazijn worden gebouwd, aldus Tony Lee, Managing Director bij Hankook Tyre UK Ltd. “Door de toename van de capaciteit kunnen wij de service en de leveringen aan onze klanten verbeteren ”
Omdat Hankook al veel jaren Transaid steunt door het vervoer te verbeteren in Afrika en andere ontwikkelingslanden, werd de opening verricht door Prinses Anne. Zij onthulde een plaquette aan het 150.000 vierkante meter tellende magazijn en sprak haar steun uit aan Hankook’s uitbreiding.  Hankook Tyre UK ondersteunt de instelling al meer dan 6 jaar.  In juni 2012 ondernamen twee personeelsleden van het Britse Hankook de Transaid Cycle Challenge op Madagaskar.
Gary Forster, CEO van Transaid zei: “Wij zijn vereerd dat onze Beschermvrouwe deze gelegenheid vandaag heeft bijgewoond als erkenning van Hankook’s ondersteuning.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.