Prijswinnaars Euromaster Facebook wedstrijd naar Londen

Prijswinnaars Euromaster Facebook wedstrijd naar Londen

Peter Lamers en Buddy Wijnands zijn de winnaars van de Euromaster Facebook prijsvraag tijdens de Oranje Trophy. Zij wonnen een Olympische reis naar Londen.
Om kans te maken op de Olympische reis naar Londen moesten volgers van deze Facebook pagina met een foto van hun unieke auto zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De auto van Peter Lamers heeft het hoogste aantal stemmen behaald (43). De tweede plaats ging naar Buddy Wijnands met 39 stemmen. De Olympische reis naar Londen is een 4-daags arrangement voor 2 personen op de Oranjecamping. Zij krijgen onder andere toegang tot het Holland Heineken House en kunnen zowel het Olympisch Spektakel als de finish van Team Euromaster in de Oranje Trophy meemaken.
Vandaag arriveert de Oranje Trophy, met ook Team Euromaster, in Londen. De complete karavaan van 30 oranje voertuigen heeft een tocht gemaakt van 16.000 km. De belevenissen van deelnemer Team Euromaster waren gedurende de Oranje Trophy te volgen via de Facebook pagina van Euromaster met foto’s en video’s.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.