Premio Banden & Autoservice opent 7e vestiging in Nederland

Premio Banden & Autoservice opent 7e vestiging in Nederland

Op vrijdag 22 mei vindt in Zwolle de officiële opening plaats van Premio Banden & Autoservice Van Essen. Het bedrijf is de zevende vestiging van Premio Banden & Autoservice in Nederland.
Van Essen
Premio is een netwerk van vakhandelaren op het gebied van banden en autoservice. Premio Banden & Autoservice Van Essen heeft in het verleden onder diverse bedrijfsnamen geopereerd, zoals Bandencentrum Bourgonjen en Van Essen. “In 2013 hebben we het bestaande bedrijf getransformeerd in een professionele en allround dienstverlener op het gebied van banden en Autoservice voor de zakelijke markt, leasemaatschappijen en particulieren, aldus Wilco van Essen van de nieuwe Premio-vestiging.
Verbouwing
“Inmiddels is de verbouwing afgerond en wij willen het nieuwe bedrijf graag presenteren aan klanten en belangstellenden om te laten zien dat we helemaal klaar zijn voor de toekomst. Daarom organiseren wij op vrijdag 22 mei een Open Huis (10.00-19.00 uur). Bezoekers kunnen de eigen auto op diverse punten laten controleren waaronder glascontrole en bandencontrole. Ook kan een schokdempertest worden uitgevoerd.”
De franchiseketen Premio, onderdeel van Goodyear, maakt een grote groei door. In Duitsland is Premio al een heel bekende naam. Bij onze Oosterburen is Premio marktleider met ca. 300 vestigingen.
Premio Banden & Autoservice Van Essen is gevestigd aan de Ceintuurbaan 8 in Zwolle.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.