Point S van start in Filipijnen

Point S van start in Filipijnen

Point S heeft een masterfranchise overeenkomst ondertekend met MPI (Motozentrum Philippines Incorporated) voor de Filipijnse markt. De Filipijnen is een land in Zuid-Azië dat in totaal 7.641 eilanden telt.
Azië
Met de betreding van de Filipijnse markt vergroot Point S zijn aanwezigheid in Azië. Eerder was de internationale bandenketen al aanwezig in Indië en Maleisië.
De masterfranchise werd ondertekend door Point S CEO Fabien Bouquet en Point S COO Dunkirk Cabalza, in het bijzijn van Adrian Smiechowski (Business Development Director Point S Development), Ler Hwee Tiong (Chief representative Point S Asia) en Johann S. Lim die Joseph Teh Lim (Directeur MPI) vertegenwoordigde.
Nieuwe mijlsteen
“Deze dag markeert een nieuwe mijlsteen voor de Point S Group”, aldus Fabien Bouquet. “De Filipijnen is de volgende markt voor Point S, en een nieuw lid van de Point S familie. We zien ons als een grote ondernemende familie met een gemeenschappelijk doel onszelf te positioneren als een onafhankelijk bandenbedrijf.”
Volgens Joseph Teh Lim is MPI al een aanzienlijke speller in de markt voor bandendistributie: “Maar een groter Point S merk betekent een sterkere positie in de Filipijnse markt, en tegelijkertijd ook in de consumentenmarkt.”
Foto v.l.n.r.: Ler Hwee Tiong (Point S Asia), Johann Lim (MPI), Dunkirk Cabalza (COO, MPI), Fabien Bouquet (CEO Point S Development), Adrian Smiechowski (Business Development Director Point S Development)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.