Point S sluit aan bij Britse TyreSafe

Point S sluit aan bij Britse TyreSafe

Point S is lid geworden van TyreSafe, de Britse campagnegroep die zich inzet voor de veiligheid met banden. Door deze toetreding wil Point S de 133 zelfstandige, aangesloten bandenbedrijven in Groot-Brittannie met veiligheid adviezen helpen de veiligheid te verbeteren.
“Met zoveel raakvlakken is het goed om samen op te trekken met een netwerk als als Point S”, aldus Stuart Jackson, voorzitter van  TyreSafe. “Point S heeft een enorm proactieve en positieve houding met betrekking tot het voorlichten van klanten over het belang van bandenonderhoud. Dus we willen met ze samenwerken.”
In de samenwerking met TyreSafe zal Point S de oktober bandenveiligheidsmaand ondersteunen. “Naast het geven van adviezen zullen we via onze website  informatie geven over het belang van bandenveiligheidscontroles en onderhoud.”
Point S zal ook TyreSafe ondersteunen via de Facebook gebruikers bij het checken van banden op profieldiepte. Hiervoor heeft TyreSafe een speciale Facebook pagina ontwikkeld die zal worden gepromoot door Point S.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.