Point S eerste duurzame bandenketen in België

Point S eerste duurzame bandenketen in België

De eerste vestigingen van Point S in Belgie hebben succesvol de toetsing door de VZW Duurzaam Repareren doorlopen. Zij hebben het certificaat ontvangen.
Landelijk netwerk
Met meer dan 3600 verkooppunten in 33 landen is Point S het grootste onafhankelijk netwerk ter wereld van dealers in banden en auto-onderhoud. In België bouwt men voort aan landelijk netwerk met inmiddels meer dan 82 vestigingen. “Het is onze missie een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten”, aldus Gérard Mouart. “Maar een duurzame relatie is alleen mogelijk als
wij ook duurzaam werken. Met het aansluiten op Duurzaam Repareren willen wij dit benadrukken. Mede omdat dit een initiatief van de opdrachtgevers, zoals leasemaatschappijen is. Want wij willen als onafhankelijk netwerk ook bij die klantmarkten een rol gaan spelen.”
Snelle groei
Harry Filon van de VZW: “Duurzaam Repareren groeit momenteel snel op de Belgische markt. We zijn blij dat we daar nu ook een onafhankelijk netwerk aan kunnen toevoegen. Want hoe meer duurzame bedrijven er zijn, hoe eenvoudiger het voor opdrachtgevers en consumenten wordt om hiervoor te kiezen.”
In de komende maanden zullen meerdere vestigingen van Point S de certificatieprocedure doorlopen. (Foto: Point S)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.