Pirelli verlengt partnership met Rosneft

Pirelli verlengt partnership met Rosneft

RosneftPirelli en de Russische oliemaatschappij Rosneft hebben hun partnership verlengd. Hiertoe hebben beide bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Nieuwe verkooppunten
Het partnership tussen beide producenten behelst de oprichting van nieuwe Pirelli verkooppunten in de benzinestations van Rosneft en de voortzetting van het concept Pirelli Flagship Tyre Centre. Ook onderzoeken beide bedrijven de mogelijkheid om mobiele bandenservice stations in gebruik te nemen die zullen worden gebruikt in de benzinestations van Rosneft.
Russische markt
Met de overeenkomst wil Rosneft het assortiment producten uitbreiden die het in haar benzinestations aanbiedt. Pirelli wil zijn commerciële aanwezigheid in Rusland versterken. Pirelli heeft in dit land al verschillende bandenfabrieken.
De samenwerking tussen Pirelli en Rosneft begon in december 2012. In 2013 openden beide bedrijven hun eerste eerste gezamenlijke verkooppunt. Eind 2015 streven de bedrijven naar de opening van 15 verkooppunten in Moskou en in 2019 moeten er dat tenminste 200 zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.