Pirelli onthult 2018 kalender

Pirelli onthult 2018 kalender

Pirelli heeft haar 45e kalender gepresenteerd onder de naam ‘The Cal 2018’. De presentatie vond plaats in het Manhattan Center te New York.
18 modellen
De Britse fotograaf Tim Walker liet zich voor de kalender inspireren door het sprookje ‘Alice in Wonderland’. Hij schoot de foto’s in Londen. In totaal werden er maar liefst 28 gemaakt. Hiervoor waren 18 modellen geselecteerd waarbij ditmaal werd gekozen voor muzikanten, toneelspelers, fotomodellen en activisten. Bekende namen als Naomi Campbell, Sean „Diddy” Combs – die zich inmiddels Love a.k.a. Brother Love noemt, Whoopi Goldberg, Lil Yachty, Djimon Hounsou, Duckie Tot, Slick Woods, Thando Hopa, Adwoa Aboah, Alpha Dia, King Owusu, Jaha Dukureh, Sasha Lane en RuPaul deden mee aan de productie. Bijzonder aan de kalender is dat er uitsluitend donkergekleurde modellen op staan.
Bekend
Tim Walker is geboren in 1970. Hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot één van de bekendste en originele fotografen op het gebied van mode. Walker heeft een opleiding gevolgd aan de Exeter College of Art. In 1994 behaalde hij zijn diploma en nadien heeft hij in Londen en New York gewerkt.
Klik hier voor het filmpje.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.