Pieter Dubois product Manager Landbouw bij Heuver

Pieter Dubois product Manager Landbouw bij Heuver

Heuver Pieter DuboisPieter Dubois (34) gaat bij Heuver Bandengroothandel van start als Product Manager Landbouw. Hiermee zet de bandenleverancier haar volgende stap in zijn beoogde groeiscenario.

Herstructurering
De benoeming volgt op de herstructurering van de afdeling voor landbouwbanden. Deze banden lagen weliswaar aan de basis van het bedrijf, maar inmiddels is de positie met EM- en truckbanden in Europa groter geworden binnen Heuver Bandengroothandel. “Daarom kiest het bedrijf er vanaf dit najaar voor om extra focus te leggen op versterking van onze landbouwsector, aldus directeur Bertus Heuver. “We wijzigden de structuur in de afdeling, zodat we slagvaardiger worden.”

Landbouw
Pieter Dubois neemt de nieuwe functie van Product Manager Landbouw op zich. Hij startte vorig jaar als accountmanager voor België en Luxemburg, dus kent het bedrijf en het klappen van de zweep. Met zijn enthousiasme en ambitie gaat hij de kar trekken.”
Dubois’ roots liggen in ‘landbouw: “De methoden en successen die we op bestaande thuismarkten kennen, willen we uitrollen naar de rest van Europa. Met telkens per land de noodzakelijke aanpassingen qua focus.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.