Peter Kostelijk start Goodmen Equipment

Peter Kostelijk is van start gegaan met de nieuwe onderneming Goodmen Equipment, importeur van equipment voor schadeherstel en voor uitlijnen van bedrijfswagens.
Josam en Car-O-Liner
Peter Kostelijk (57) houdt zich sinds 1990 bezig met de distributie van de richt- en uitlijnproducten van Josam en Car-O-Liner. Eerst bij Josam Richttechniek en sinds 2007 bij Lebon & Gimbrair, dat in 2012 opging in Nedermann. Nu dit bedrijf de strategie gekozen richting industrie en automotive wil afstoten kiest Kostelijk ervoor om verder te gaan met zijn nieuwe onderneming Goodmen Equipment. Hier zet hij het grootste deel van de automotive activiteiten voort van Nederman Nederland bv. De belangrijkste leverancier van Goodmen Equipment is Snap-on, sinds najaar 2016 eigenaar van Josam en Car-O-Liner. Daarnaast levert Goodmen merken als BlackHawk, Nenab,  Rehobot en Blowtherm spuitcabines en laksystemen.
Nederlandse markt
Goodmen Equipment richt zich op de Nederlandse markt en telt vijf medewerkers. Naast Kostelijk (verkoop) zijn dat Roel de Winter (technisch trainer, support), Arjaan Droppert (onderhoud), Peter Blonk (logistiek), Willy Sprockel (trainer ADAS en verbindingstechnieken) en Freek Ouwendijk (Lastechniek).
De nieuwe onderneming is gevestigd aan de De Kil 24, 8255 RR Swifterbant.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.