Marc Valentijn nieuwe operations directeur Euromaster Nederland
Foto: Euromaster

Marc Valentijn nieuwe operations directeur Euromaster Nederland

Bij Euromaster Nederland treedt Marc Valentijn per 1 april aan als operations directeur. Hij volgt Jos Gesthuizen op die jarenlang leiding heeft gegeven aan de operations organisatie, dat laat het bedrijf weten in een persbericht. Gesthuizen zal zich bij Euromaster Nederland gaan richten op specifieke projecten.

Valentijn heeft ruime ervaring in de automotive sector. Sinds 2 jaar is hij werkzaam bij Euromaster als national key account manager truck. Daarvoor is hij actief geweest in diverse sales functies. ‘Met zijn uitstekende kennis van de business en zijn uitgebreide netwerk zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan het management team van Euromaster’, aldus het bedrijf.

Edo Wiggers, algemeen directeur: “Ik ben Jos enorm dankbaar voor de waardevolle bijdrage die hij als operations directeur en lid van het Management Team heeft geleverd. Gelukkig blijft hij actief binnen Euromaster. Ik ben verheugd dat we Marc hebben gevonden als opvolger van Jos. Met zijn gedrevenheid en kwaliteiten weet ik zeker dat we met Euromaster op operationeel gebied nog meer mooie stappen kunnen gaan zetten.”

Euromaster is, als dochteronderneming van de Michelin Groep, een internationale partner voor bandenservice en onderhoud in diverse sectoren. Met jaarlijks meer dan 10 miljoen verkochte banden, aan meer dan 4,5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt, is Euromaster naar eigen zeggen de Europese marktleider in haar branche.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.