Falken Tyre Europe benoemt Bettina Feldmann als coo
(foto: Falken Tyres)

Falken Tyre Europe benoemt Bettina Feldmann als coo

Falken Tyre Europe heeft Bettina Feldmann benoemd tot chief operations officer. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor de operationele zaken van Falken, waaronder de operations en supply chain management divisies. Dit laat het bandenbedrijf weten in een persbericht.

De functie van coo in deze vorm is nieuw bij Falken. Tot nu toe was managing director en president Markus Bögner zelf belast met het operationele management in een dubbelfunctie. Hij kan zich nu nog meer concentreren op corporate en sales management en op de strategie van de onderneming. Falken voerde in januari nog een prijsverhoging door.

Bettina Feldmann werkt al meer dan twintig jaar in de bandenindustrie en beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring in logistiek, klantenservice en projectmanagement. “We zijn erg blij dat we Feldmann konden benoemen met haar know how, buitengewone kennis van de sector en leiderschapskwaliteiten,’’ zegt Bögner. “Onze klantenservice, leveringsketen en logistieke teams in het bijzonder zijn erg snel gegroeid tijdens onze expansie de afgelopen jaren.’’

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.