Apollo Tyres benoemt nieuw hoofd tweewielerbanden in Europa
Foto: Apollo Tyres

Apollo Tyres benoemt nieuw hoofd tweewielerbanden in Europa

Apollo Tyres heeft Alexander Mai aangesteld als nieuwe clustermanager voor de Europese divisie Two Wheel Tire (TWT). Mai zal Thomas Mittendorff opvolgen, die zijn functie eind januari 2023 heeft neergelegd en het bedrijf heeft verlaten om zijn carrière elders voor te zetten.

Mai heeft meer dan 17 jaar ervaring in de fietsbranche. Hij begon zijn carrière als leerling bij ZEG en stapte daarna over naar verkoopfuncties bij Pinarello en Wittich in Duitsland. Vanaf 2012 werkte hij bijna acht jaar bij Lezyne and Reynolds Cycling in de VS, in verschillende verkoop- en marketingmanagementfuncties in Europa, het Midden-Oosten en de regio’s Afrika en Azië/Oceanië.

In 2018 trad Mai in dienst bij Apollo Tyres en het merk Vredestein als sales manager, verantwoordelijk voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markten. Hij werkte samen met internationale klanten en leverde zijn bijdrage aan productontwikkeling en strategische verkoopbeslissingen als business development manager voor de TWT-divisie. In de afgelopen maanden werkte Mai nauw samen met Mittendorff en het TWT-team aan product- en commerciële strategie.

“Ik voel me vereerd dat ik de volgende stap in mijn carrière kan zetten en dit spannende en groeiende deel van Apollo Tyres kan leiden”, zegt Mai. “Ik weet zeker dat het uitstekende TWT-team kan voortbouwen op de fantastische prestaties van Thomas, waardoor de zichtbaarheid en het verkoopsucces van onze tweewieleractiviteiten in 2023 en daarna zullen toenemen. Ik wil Thomas hartelijk bedanken voor zijn steun. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling bij het bedrijf.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.