PBG Wheels start met wielenteam

PBG Wheels start met wielenteam

PBG Wheels, onderdeel van PBG BV, introduceert het wielenteam, gespecialiseerd in snel en deskundig advies op maat, en ultrakorte lijnen. Dit laat de multibrand wielenleveranciers voor de zakelijke markt weten.
Adviseren
Het wielenteam heeft als taak om zakelijke klanten nog beter te kunnen adviseren met maatwerk gericht op haar productenassortiment. Hiervoor combineert het wielenteam de kennis en ervaring van individuele experts uit de sales binnendienst en buitendienst, productmanagement, techniek en marketing. Volgens PBG Wheels worden de lijnen voor klanten daarmee extreem kort voor direct advies op maat voor individuele wielen en wielensets of grotere orders.
Custom-made
Het wielenteam van PGB Wheels heeft alle kennis in huis op het gebied van nieuwe wielen, technieken en de meest geschikte wielen voor alle segmenten auto’s. Naast bestaande wielendesigns kan het team in nauwe samenwerking met wielenproducenten ook adviseren over de ontwikkeling en productie van exclusieve, custom-made wielen.
PBG Wheels is als multibrand leverancier van wielen al decennialang importeur van gerenommeerde merken als MAK, BBS, Rial, OXXO, Advanti Racing, Autec en Spath. Naast aftermarket en eerste-montagewielen bestaat het assortiment tevens uit wielenaccessoires, banden, TPMS-sensoren en sneeuwkettingen. PBG Wheels is onderdeel van PBG, dat voortkomt uit Continental Banden Groep (CBG), importeur van Continental banden. (Afbeelding: PBG)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.