Paul van der Leer (Kwik-Fit) genomineerd voor Logistiek Manager

Paul van der Leer (Kwik-Fit) genomineerd voor Logistiek Manager

Paul van der LeerPaul van der Leer, Director of Logistics van Kwik-Fit, is genomineerd voor de prestigieuze titel Logistiek Manager van het Jaar 2013. Op woensdag 30 oktober vindt de voorverkiezing plaats tijdens de beurs ICT en Logistiek.
Logistiek
Samen met vier andere logistiek managers is Van der Lee in de race voor de titel. Van der Leer is genomineerd voor zijn efficiënte oplossing om de logistiek rond de winterbandenwissel te verbeteren. Dankzij het nieuwe bandenhotel in Harderwijk realiseert Kwik-Fit zowel een kostenbesparing als een aanzienlijke eliminatie van de CO2-uitstoot.
Hij is blij met zijn nominatie: “Het is fantastisch dat het opvalt dat Kwik-Fit een logistieke basis legt voor de toekomst.”
Bedrijfsbezoeken
Voor de definitieve verkiezingsdag op 27 maart 2014, legt de jury bedrijfsbezoeken bij de genomineerde logistiek managers af. De jury bepaalt welke drie genomineerden in de finale komen en op de verkiezingsdag tegen elkaar mogen strijden om de titel: Logistiek Manager van het Jaar 2013.
Van der Leer is verantwoordelijk voor de logistiek van de Kwik-Fit filialen in Nederland, het bandenhotel Wereldband en de dochteronderneming USN-Centuri.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.