Panneman van C1000 naar Euromaster

Panneman van C1000 naar Euromaster

Euromaster heeft Bastin Panneman (1972) aangetrokken als directeur network development. Met ingang van 14 mei 2012 houdt Panneman zich bezig met de groeistrategie van Euromaster Nederland.
Panneman gaat zich onder meer richten op de ontwikkeling van de ruim honderd servicecenters van Euromaster in Nederland en de uitbreiding van het netwerk. Algemeen directeur Marcel Guinchard: “Wij zijn erg tevreden met de komst van Bastin. Hij beschikt over een ruime ervaring van buiten onze branche. Dit is van toegevoegde waarde voor Euromaster. Hij kan hij ons helpen ons netwerk te verbeteren, te versterken en uit te breiden om nóg dichter bij onze klanten te komen.”
Bastin Panneman heeft een bedrijfseconomische achtergrond en werkte de afgelopen tien jaar bij C1000/Schuitema. Als acquisiteur supermarkten voor de regio oost en noord Nederland was hij onder meer betrokken bij de integratie van Super de Boer naar C1000. Panneman: “Ik ben blij met deze nieuwe functie in een sector die volop beweegt en groeimogelijkheden biedt. Bijdragen aan de groei van Euromaster is een prachtige nieuwe uitdaging in een interessante en voor mij nieuwe sector.”  

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.