OZ specialist Vincent van den Berg naar KSC Import

OZ specialist Vincent van den Berg naar KSC Import

KSC VincentvandenbergVincent van den Berg is van start gegaan als specialist in lichtmetalen wielen bij KSC import bv. Voorheen was hij 11 jaar actief als wielenspecialist bij Van Klei Bandenimport bv.

Wielenspecialist
Vincent heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd als wielenspecialist voor o.a. de merken OZ Racing, MSW Wheels, Sparco en Alustar Wheels. Hij gaat nu als wielenspecialist aan de slag bij KSC Import bv, importeur voor de merken Brock, RC Design, Breyton en Oxigin. Naast lichtmetalen velgen levert het bedrijf accessoires die gepaard gaan met de montage van lichtmetalen velgen, en onderstelcomponenten als Eibach veren en Bilstein schokdempers.

Buitendienst
Volgens commercieel directeur Gijs Kusters was het door de toename van het aantal klanten en samenwerkingsverbanden een absolute pré een buitendienst medewerker met kennis van zaken aan te stellen: “Zo kunnen we de kwaliteit en service waar KSC voor staat waarborgen.”
Van den Berg gaat zich actief bezig houden met de support en sales van het gehele productassortiment van KSC Import. Ook het bezoeken van nieuwe en bestaande relaties wordt één van zijn kerntaken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.