Overlander breidt buitendienst uit

Overlander breidt buitendienst uit

overlander-buitendienstOverlander BV Werkplaatsinrichting heeft zijn commerciële buitendienst versterkt met twee nieuwe accountmanagers.

Manon en Remco
Manon Baroni is in dienst getreden als verkoopadviseur voor de regio Noord- en Oost Nederland, zij heeft hiervoor diverse functies bekleed in de automotive branche op commerciële vlak en aftersales.

Remco Verswijver is in dienst getreden als verkoopadviseur voor de regio Limburg, Brabant en Zeeland. Remco is een equipmentspecialist en heeft hiervóór een lange periode gewerkt bij van Breemen Automaterialen Bergen op Zoom als accountmanager buitendienst.

Verkoopteam
Overlander BV heeft met deze versterking een landelijk dekkend verkoopteam dat ook actief is in het noordelijk deel van België. Niet alleen in de automotive branche, maar ook sinds 1995 een belangrijke speler op het gebied van uitlaatgasafzuiging met automatische afkoppeling voor hulpverleningsvoertuigen als Brandweer en Ambulance. Recentelijk heeft men de brandweerkazerne op de luchthaven van Bonaire ingericht.

Overlander BV viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.