OBO Tyres ontwikkelt eerste eigen band

OBO Tyres ontwikkelt eerste eigen band

OBO BandenOBO Tyres lanceert tijdens de Agritechnica in het Duitse Hannover (10-14 november 2015) de compleet nieuwe 24R20.5 Transport Heavy Duty (HD). Dit laat het Nederlands/Duitse bedrijf weten.

Zelf gemaakt
De band wordt gepresenteerd als een slijtvast alternatief voor voertuigen in het loon- en dumperwerk. De focus ligt op performance en duurzaamheid. De Transport HD is OBO’s eerste zelf gemaakte band voor landbouw en transport. Het complete proces van onderzoek en ontwikkeling is door OBO Tyres en partners gedaan.

Vernieuwing
De Transport HD onderscheidt zich onder andere door een 24 mm diep open profiel waarbij er een optimale balans is tussen comfort en tractie. Hij heeft de hoogst dragend vermogen in zijn klasse (178D/7500kg) en is geschikt voor herhaaldelijke vernieuwing. Afhankelijk van het gebruik garandeert OBO Tyres 2-4 levens.

OBO Tyres is gespecialiseerd in banden voor Landbouw en Industrie. Het heeft een eigen vernieuwingsproductiefaciliteit, distributiecentrum en afdelingen in Duitsland en Roemenië. Het bedrijf is de exclusieve importeur van het Chinese merk Techking banden in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.