OBO distributeur MTP Tyres voor Benelux

OBO distributeur MTP Tyres voor Benelux

OBO OTR bandenOBO Tyres in Hardenberg is officieel distributeur geworden van het merk MTP Tyres, leverancier van OTR banden.

OTR banden
De serie van het merk MTP biedt nieuwe banden voor uiteenlopende toepassingen zoals (wiel)laders, knikdumpers, graders kranen en dumptrucks. OBO Tyres heeft voor deze lijn de exclusief rechten als distributeur voor de Benelux verworven. “Een uitgebreide range nieuwe radiale OTR banden voor de thuismarkt ontbrak bij het Hardenbergse bedrijf, aldus Alfred van Dijk, International Accountmanager en Earthmover specialist bij OBO Tyres. “We hebben natuurlijk de exclusief rechten voor het merk Techking voor de landen Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar er ontbrak nog wat voor de Benelux. Met MTP maken we onze range compleet en kunnen we zo goed als iedereen voorzien van een passende aanbod OTR banden.”

Budgetmerk
De banden zijn er in diverse groottes beginnend bij een 15.5R25 oplopend tot een 24.00R35. MTP is het budgetmerk van Universal Tyre Trading (onderdeel van Magna Tyres Group). Recentelijk voegde OBO Tyres ook de nieuwe Landbouwlijn van Magna Tyres toe aan het assortiment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.