OBO Banden in Galerij van Reifen Essen

OBO Banden in Galerij van Reifen Essen

OBO-BANDEN_LogoOBO Banden heeft dit jaar een bijzondere bijdrage aan Reifen Essen. De Nederlandse bandenvernieuwer brengt een heuse verrassing in de Galerij van de bandenbeurs.
Verrassing
Wat de speciale bijdrage zal zijn houdt men nog even geheim, maar de Hardenbergse bandenproducent besloot het tijdens de komende editie van Reifen Essen over een hele ander boeg te gooien. “Het heeft te maken met iets wat dicht bij onze core business ligt; het hergebruik van banden”, aldus OBO.
Naast de verrassingsactiviteiten is de OBO sportsbar open. Hier kunnen bezoekers genieten van de beste voetbalfinales uit de geschiedenis. Op een groot scherm worden spraakmakende EK en WK finales vertoond.
OBO Reifen aspp
Tevens toont OBO Banden haar nieuwe OBO Reifen app, een variant op de eerder dit jaar gelanceerde Nederlandse banden reparatie app. Gebruikers kunnen met de app snel bepalen of een kapotte band nog gerepareerd of vernieuwd kan worden om zo geld te besparen. Tevens kunnen gebruikte banden aangeboden door simpelweg een foto te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.