Nu 2 jaar garantie op Aeolus NEO serie banden

Nu 2 jaar garantie op Aeolus NEO serie banden

Kopers van Aeolus NEO-banden krijgen nu 2 jaar lang 100% garantie. Hiermee is Aeolus de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft, zo meldt de bandenfabrikant. Dit meldt importeur Heuver Bandengroothandel.
Vervangen
Moet de band binnen 2 jaar worden vervangen, dan wordt dit – ongeacht de reden – volledig vergoed. Er gelden twee voorwaarden, namelijk dat er minimaal 50% restprofiel moet zijn en dat de band niet meer te repareren is. Met de campagne ‘Dare us. Challenge us.’ lanceert Aeolus haar ‘100% 2 year guarantee’.
Duurzaamheidstesten
Volgens Productmanager Jeroen Vos worden er regelmatig duurzaamheidstesten uitgevoerd op de banden: “Zodoende weten we al een aantal jaren dat de banden buitengewoon goed presteren en de premium merken evenaren. Niet voor niets leveren we Aeolus-banden al een aantal jaren met karkasgarantie en de 24/7 pechhulp. Met de 100% garantie geven we een extra signaal af naar de markt: met Aeolus banden heb je een sterk alternatief voor premium merken.”
Aeolus is al 15 jaar aanwezig in de bandenmarkt. Sinds 2016 worden de banden geproduceerd met de know-how en onder licentie van Pirelli.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.