Nooteboom herstart truckactiviteiten in Schiedam

Nooteboom herstart truckactiviteiten in Schiedam

Per 15 oktober is Profile Car & Tyreservice Nooteboom in Schiedam van start gegaan met truckbanden. Dit laat het bedrijf weten.
Terug naar banden
In de vestiging aan de Zwaluwlaan in Schiedam startte de familie Nooteboom in de jaren ’50 met haar banden activiteiten. Toen daarna ook een Profile Tyrecenter vestiging in Gouda werd geopend kwam in Schiedam de focus te liggen op het Seat dealerschap. De truckactiviteiten verhuisden langzaam maar zeker richting Gouda. Nadat in januari van dit jaar het Seat dealerschap werd beëindigd, kwam de focus in Schiedam weer volledig op de bandenactiviteiten, eerst voor personenauto’s en nu dus ook weer voor trucks.
Groei omzet
Na de stopzetting van het Seat dealerschap en de beslissing om zich te focussen op banden en onderhoud in Schiedam was er angst voor een terugval. Maar volgens Remco Nooteboom, verantwoordelijk voor o.a. de truckactiviteiten, is er juist sprake van een toename van de omzet ten opzichte van 2014. Met herstart van de truckactiviteiten verwacht hij in 2016 dan ook een forse groei: “Wij geloven dat onderhoud, bandenservice voor personenwagens en truckbandenservice samen onder één dak garant staan voor succes in onze branche.”
Nooteboom wil dan ook al zijn vestigingen op deze manier in de markt zetten: “We willen dat over een aantal jaar al onze vestigingen op deze manier ingericht zijn. In Schiedam zijn we inmiddels zover, inclusief de nieuwe “Profile Signing” aan het pand.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.