Nokian WR wint winterbandentest Auto Bild

Nokian WR wint winterbandentest Auto Bild

Nokian winterbandenDe Nokian WR D3 winterband kreeg als testwinnaar in de winterbandentest 2014 van Auto Bild met “uitmuntend” de allerhoogste waardering. Veilig rijgedrag en een korte remweg leverden topresultaat op bij sneeuw. Dit laat Nokian weten.
Zeer aanbevelenswaardig
In 2014 wonnen de Nokian-winterbanden ook de tests van Auto Club Europa ACE, de grootste keurings- en beroepsorganisatie van zelfstandige APK-experts in Duitsland GTÜ, de Duitse autotijdschriften “Auto Bild allrad” en “OFF ROAD” en de Oostenrijkse automobielclub ARBÖ. De premium-banden uit Finland scoorden ook “uitmuntend” en “zeer aanbevelenswaardig” in deze tests.
Wisselvallig winterweer
“De uitstekende testresultaten van Nokian bevestigen onze unieke expertise in de ontwikkeling van nog veiligere winterbanden voor wisselvallig winterweer. Iedereen kan onze nieuwe innovaties in het dagelijkse verkeer voelen en zien”, aldus manager productontwikkeling van Nokian Tyres, Juha Pirhonen. “Wij testen elk jaar 20.000 winterbanden in ons eigen testcentrum, ‘the White Hell’ in Ivalo ten noorden van de poolcirkel.”
Nokian Tyres heeft in Midden-Europa en Scandinavië tot nu toe al meer dan 30 testoverwinningen.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.