Nokian winterbanden winnen vaak in winterbandentests

Nokian winterbanden winnen vaak in winterbandentests

De banden van Nokian winnen vaak in winterbandentests van belangrijke Europese autobladen, bijvoorbeeld in Duitsland, Scandinavië en Rusland. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Testwinnaar
“Daarmee behoren de banden uit Finland tot de allerbeste winterbanden”, aldus Nokian. De banden waren 70 keer testwinnaar of behoorden tot de koplopers bij de winnaars, en kregen van de herfst van 2011 tot het voorjaar van 2014 alleen al in Midden-Europa maar liefst 51 keer het oordeel “goed” of “aanbevelenswaardig” in 121 testverslagen. Ook de SUV-winterband is testwinnaar.
Tevredenheidsgarantie
Nokian Tyres geeft een tevredenheidsgarantie, aldus Dieter Köppner, Business Director van Nokian Tyres Europa. “Als een koper om welke reden dan ook niet tevreden is over zijn nieuwe Nokian banden, kan hij die binnen 14 dagen bij zijn leverancier omruilen voor een nieuwe set. Montage en uitlijnen zijn gratis.”
De Nokian WR winterband is verkrijgbaar in 88 maten, van 13 tot 20 inch voor de snelheidsklassen T tot W (190 – 270 km/u). Deze winter zijn er voor de WR elf nieuwe maten van 16 tot 20 inch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.