Nokian reorganiseert management
(Foto: Shutterstock)

Nokian reorganiseert management

Nokian Tyres reorganiseert zijn organisatie- en managementstructuur om sneller producten op de markt te kunnen zetten. Dit moet de “operationele efficiëntie en samenwerking verbeteren, zodat het bedrijf na het verlaten van Russische markt zijn Europese capaciteiten verder kan opbouwen”.

Als onderdeel van de management-stoelendans is de vice president van Noord-Amerika, Nordics en Vianor, Anna Hyvönen, benoemd tot directeur van de passagiersautobanden-sectie en Vianor. Hiermee vervalt Bahri Kurters positie, die EVP voor Centraal-Europa was. Hij verlaat het bedrijf en gaat zijn carrière buiten Nokian voort te zetten. “Ik wil Bahri Kurter bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van het bedrijf in de afgelopen 3 jaar. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst”, vertelt Jukka Moisio, President en ceo van Nokian, in een persbericht

Naast Hyvönen bestaat het managementteam van de bandenmaker uit Jukka Moisio als president en ceo, Päivi Antola als vicepresident communicatie, Adrian Kaczmarczyk als vicepresident aanlevering, Teemu Kangas-Kärki als cfo, Jukka Kasi als vicepresident producten en innovatie, Päivi Leskinen als vicepresident human resources en Manu Salmi als uitvoerend vicepresident zware banden en hoofd van de fabriek in Nokia.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.