Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter franchiseraad Profile

Nieuwe voorzitter en vicevoorzitter franchiseraad Profile

Profile heeft per 21 januari jongstleden een nieuwe samenstelling van de franchiseraad. Pierre Klinkenberg is benoemd tot voorzitter en Marion Kalvenhaar tot vicevoorzitter.
Opvolging
Beiden hebben al zitting in de franchiseraad sinds 2015. Klinkenberg volgt Rinus Roon op die na zes jaar afscheid neemt als voorzitter. Onder leiding van Roon is de franchiseraad uitgegroeid tot een volwaardige sparringpartner voor de Profile-directie. Het orgaan zorgt er enerzijds voor dat het beleid getoetst wordt aan het collectieve belang en anderzijds dat bepaalde wensen van ondernemers bij voldoende draagvlak uitgevoerd worden. Denk aan nieuwe concepten, verbeteringen, ontwikkelingen of andere typen service.
Profile-ondernemers
Klinkenberg en Kalvenhaar zijn beiden Profile-ondernemers. Klinkenberg is franchisenemer van de vestiging in Hoensbroek en Kalvenhaar van de vestiging in Zwolle. Ze brengen veel ervaring met zich mee. In zijn rol als voorzitter zal Klinkenberg scherp zijn op alle kansen en bedreigingen in de markt en kwesties vanuit meerdere standpunten bekijken om tot een redelijk advies te komen. Kalvenhaar is namens Profile ook vertegenwoordigd in het Vaco-overlegorgaan. In de nieuwe functie als vicevoorzitter ondersteunt ze Klinkenberg en werken ze nauw samen.
De negenkoppige franchiseraad bestaat verder uit leden Aart Lijs, Ron Verkade, Eldo Verhaagen, Rudy Vermeulen, Benno Klein Koerkamp, Arthur Schaap en Niels van der Veen. De raad komt gemiddeld één keer per maand samen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.