Nieuwe recruitment website DBS

Nieuwe recruitment website DBS

DBS GroepDBS heeft onder de naam bandenmonteur.nl een nieuwe recruitment website gelanceerd gericht op de banden- en wielenbranche.

Meer dan banden wisselen
Reden voor de nieuwe website is dat DBS vaak op zoek is naar collega’s die handig zijn. DBS wil laten zien dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen banden wisselen. “Voor het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we gekeken wat de doelgroep nodig heeft”, aldus Sharon Slooter, Marketing: ‘Wij zien zo veel werkzoekenden, die de mogelijkheden binnen de bandenbranche lang niet altijd kennen. Dit willen wij onder de aandacht brengen met deze nieuwe website. Door de eenvoudige procedure en inspirerende content, is het voor werkzoekenden in de bandenbranche in één oogopslag te zien wat de branche te bieden heeft.”

Vacatures
Naast de technische vacatures en opleidingen, staan ook administratieve en managementfuncties op de website. Het design is volledig afgestemd op de huisstijl van DBS Groep. Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken, online te solliciteren en cv’s te uploaden.

DBS Retail telt momenteel 14 vestigingen verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.