Nieuwe poll over verwachte tekort aan winterbanden

Nieuwe poll over verwachte tekort aan winterbanden

Euromaster waarschuwde kort geleden voor een tekort aan winterbanden voor het komende winterseizoen. Daarnaast voorwacht men aanzienlijke prijsstijgingen. Vorig jaar begon de winter vroeg en ontstonden er al tekorten. Vooruitlopend op de schaarste, biedt Euromaster consumenten nu de mogelijkheid om in de zomermaanden winterbanden te reserveren. Maar wat denkt u Voorziet u een tekort, of zal het allemaal wel meevallen. Laat het weten in de poll op Bandenprtaal.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Alex

    Een tekort is moeilijk in te schatten. Nederlanders kopen pas nieuwe banden als het echt moet. Als er geen winter komt, zullen er veel minder banden verkocht worden. Daarnaast zullen er dan volgend jaar nog veel minder winterbanden verkocht worden.
    Er zijn veel banden in voorbestellingen geplaatst waardoor er een economische schaarste is. Ik denk dat er een aantal maten zullen zijn welke beperkt beschikbaar zijn. Dit zijn naar verwachting de bestelwagenbanden en de aparte en nieuwe maten.
    Als het merk niet erg belangrijk is dan zullen er over het algemeen wel winterbanden te verkrijgen zijn. Maar als je eisen gaat stellen, zou je wel eens pech kunnen hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.