Nieuwe online prijsvergelijker banden

Nieuwe online prijsvergelijker banden

Nederland telt twee nieuwe websites voor het vergelijken van de prijzen van banden. De website www.autobanden-365.nl vergelijkt de prijzen van zomerbanden en www.winterbanden-365.nl vergelijkt die van winterbanden.

Naast het vergelijken van bandenprijzen worden ook testuitslagen van zowel zomerbanden- als winterbandentests getoond, onder andere van de ANWB, AutoWeek en AutoReview.
Momenteel vergelijken de twee websites de prijzen van meer dan 20.000 zomerbanden en 15.000 winterbanden van de grootste bandenleveranciers van Europa (o.a. Popgom en Pneus Online), van meer dan 30 autobandenmerken (A- en B-merken). Bezoekers kunnen de beste en meest verkochte zomerbanden en winterbanden in een Top 100 bekijken. Alle banden-aanbieders bezorgen gratis de banden thuis of bij een garage in de buurt. Garages vragen voor het plaatsen van de banden een kleine vergoeding (rond de 10 – 15 euro per band).

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Alex Koelemeijer

    Wel een beetje jammer dat de site niet fatsoenlijk werkt.
    De vermelde prijzen op de site komen bij lange na niet overeen met de prijzen op de sites van de aanbieders.
    Toch nog even terug naar de tekentafel…

  2. Bert

    Misschien ook handig om te weten is dat bij bedrijven met online verkoop de voordeur vaak groter dan het pand zelf is. Voor echt advies lijkt mij de bandenspecialist de beste kwaliteits prijsverhouding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.