Nieuwe commissarissen bij The Alwaysbemobile Company

Nieuwe commissarissen bij The Alwaysbemobile Company

The Alwaysbemobile CompanyOp 4 december heeft The Alwaysbemobile Company de samenstelling van haar Raad van Commissarissen gewijzigd.
Externe deskundigen
Er zijn twee externe deskundigen toegetreden, waarmee de vijfhoofdige Raad van Commissarissen weer op volle sterkte is gebracht. Job van der Have (tevens commissaris bij Olympia uitzendbureau en bij Cordis Europa) is tevens benoemd tot voorzitter. Lex Beins (ondernemer en mede-oprichter van Cheaptickets.nl, Lexton Taalreizen en Pyton Communication Services). In de Raad van Commissarissen zitten tevens de Profile Tyrecenter ondernemers Frans van der Kolk, Marc van Eijkelenburg en Gauthier de Brabandere.
Groeistrategie
Volgens CFO/CEO Patrick Ledegang volgt deze wijziging op de groei van The Alwaysbemobile Company: “Na deze groeifase concentreren wij ons nu op de begeleiding van de aangesloten ondernemers en de verdere doorontwikkeling van de verschillende formules en mobiliteitsconcepten. We zijn verheugd dat we, kort na het vertrek van twee commissarissen, de Raad van Commissarissen hebben kunnen versterken met deze externe deskundigen. We voegen hiermee veel kennis en expertise aan de organisatie toe, wat past bij de gekozen groeistrategie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.