Nieuwe campagne: Rock the Road met Vredestein

Nieuwe campagne: Rock the Road met Vredestein

Op 8 sxeptember vond op Ibiza de aftrap van Vredesteins’ nieuwe campagne ‘Rock the road met Vredestein’ plaats. Dit heeft Vredestein bekend gemaakt.
dj Hardwell
De campagne is een samenwerking met dj Hardwell, tweemaal uitgeroepen tot ’s werelds beste dj, en Carmen Jordá, Spaanse racing development driver. Samen combineren zij de dynamische rijbeleving van Vredestein met de levendige beats van dj Hardwell. De beroemde dj maakt speciaal voor deze campagne een track waarbij hij zich laat inspireren door de stuurmanskunsten van Jordá.
Inspiratie
Bij het remixen van de track haalt Hardwell zijn inspiratie uit Vredestein-banden van een auto bestuurd door Jordá. “Ik wil met deze track de technische gegevens van de banden vertalen naar dynamische beats die het plezier van autorijden benadrukken”, aldus Hardwell. Daarnaast zorgen de stuurmanskunsten van Jordá voor sensationeel beeld. De mix van Hardwell en Carmen Jordá wordt gevisualiseerd in een video waarin de dj en coureur de hoofdrollen vervullen. In oktober wordt de track met bijbehorende video officieel gelanceerd.
Rock the road is de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein en dient ter ondersteuning
van het winterbandenseizoen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.