Nieuw webshopdesign beschikbaar bij Qweon

Nieuw webshopdesign beschikbaar bij Qweon

Qweon BV, aanbieder van software-oplossingen voor de banden-& wielenbranche, biedt nu een vernieuwd webshopdesign op het nieuwe D6-platform. Het design is hiermee volledig “responsive” en is geschikt voor desktop en mobiele apparaten.
Webdesign
Op het nieuwe platform zijn de laatste technische mogelijkheden toegepast, gecombineerd met de laatste features op het gebied van Webdesign. Daarmee zijn de mogelijkheden voor klanten die gebruik maken van het Qweon verkooppakket verder geoptimaliseerd. Uiteraard maakt ook dit nieuwe platform gebruik van de mega-database van Qweon.
Nieuwe features
Nieuwe features op het platform zijn een grote snelzoekbalk, keuze uit 3 lay-out weergaven van zoekresultaten, een ET waarde bij velgen in een range van minimale tot maximale ET-waarde zoeken, een instelbare weergave van zoekfilters per klant en een aan te passen aantal voordat de producten naar de winkelwagen gaan.
Ook is het mogelijk om via het achterliggende CMS, extra eigen producten en/of diensten aan te maken en weer te geven in de shopomgeving.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.