Nieuw aftermarket platform Caruso actief

Nieuw aftermarket platform Caruso actief

Op 16 november is de nieuwe digitale marktplaats Caruso geopend in Duitsland. Hier is informatie beschikbaar van autofabrikanten. Caruso verbindt werkplaatsen, fabrikanten van onderdelen, leasing- en fleet management-systemen, verzekeraars en andere belanghebbenden en geeft toegang tot een platform met B2B-data en service-aanbieders.
Marktplaats
Caruso is een neutrale, open en veilige marktplaats voor data en services voor de automotive-aftermarket. De marktplaats wil als platform de deelnemers in staat stelt hun voertuiggegevens aan te bieden aan alle belanghebbenden in de aftermarket in een gestandaardiseerd formaat binnen een veilige en vertrouwde omgeving. Zakelijke partners en aandeelhouders kunnen spelers zijn met een interesse in de aftermarket en een verlangen om daaraan deel te nemen. Dit kunnen fabrikanten van onderdelen, groothandelaren, werkplaatsen, verzekeraars, wagenpark- en leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en autodeelbedrijven, aanbieders van mobiele communicatie en pechhulpbedrijven zijn. De markt wordt geëxploiteerd door Caruso GmbH, gevestigd in Ismaning bij München.
Partners
Inmiddels hebben zich strategische partners aangemeld ABAX, Bosch, Continental, ZF, Shaeffler, JimDrive, TecAlliance en Werbas. De digitale marktplaats Caruso is ondergebracht in het Fraunhofer Institute for Experimental Software Engineering in Kaiserslautern (Duitsland).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.