Nexen start Europese tv commercial

Nexen start Europese tv commercial

Nexen Tire is van start gegaan met haar eerste TV commercial in Europa. Deze is tot en met 16 mei 2016 te zien op Eurosport in 54 Europese landen.

Sponsor
Met de tv-commercial wil Nexen haar aanwezigheid in Europa verder versterken. De commercial duurt 30 seconden. Tijdens deze commercial wil Nexen zijn sponsorovereenkomst met voetbalclub Manchester City FC benutten voor marketingactiviteiten.

Naamsbekendheid
De commercial laat Nexen zien als een speler van Manchester City FC die in de wedstrijd scoort. Dit moet de prestaties van het bedrijf duidelijk maken. “Door de commercial op Eurosport te lanceren vieren we het partnerschap met Manchester City FC”, aldus Nexen Tire. “Hiermee verwachten we de naamsbekendheid en het imago verder te vergroten.”

Nexen Tire is een officiële partner van Manchester City FC. De bandenproducent wil haar globale aanwezigheid verder versterken met een focus op Europa. Naast de sponsoring van Manchester City FC in augustus 2015 bouwt het bedrijf een bandenfabriek in Tsjechië. Deze moet klaar zijn in 2018.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.