Nexen Amerika krijgt nieuwe thuisbasis
(Foto: Nexen)

Nexen Amerika krijgt nieuwe thuisbasis

Nexen verhuist zijn Amerikaanse hoofdkantoor naar Richfield, in de staat Ohio. Hier is al het technische centrum van de bandenmaker gevestigd.

De faciliteit op Wheatley Road kostte ongeveer 4,9 miljoen euro om te bouwen en is ongeveer 3.300 vierkante meter groot. Het gebouw is in gebruik sinds 2019 en is sindsdien één van Nexen’s drie wereldwijde technische centra. Volgens het merk komt de verhuizing van het hoofdkantoor naar een centrale locatie ten goede aan zijn klanten. De nieuwe locatie stelt Nexen verder in staat om zijn operationele efficiëntie te verbeteren. Ook kan de bandenmaker hierdoor doorlopende training en ondersteuning blijven bieden aan zijn netwerk van Amerikaanse dealers.

“Nexen’s groei brengt ons naar Richfield, Ohio. We zijn opgetogen om ons te herenigen met het team in ons Noord-Amerikaanse technische centrum”, vertelt Brian Yoon Seok Han, ceo van Nexen Amerika, in een persbericht. “Ons technische centrum staat vooral bekend om zijn bandentests en -ontwikkeling en is nu de officiële thuisbasis van het Nexen Amerika-team. Hier blijven we topbanden voor onze klanten ontwikkelen.” Nexen blijft verder ook gebruik maken van zijn drie Amerikaanse distributiefaciliteiten in Californië, Georgia en Ohio.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.