Waalwijkse Magna stelt twee nieuwe managers aan in VS
(Foto: Magna, links: Whiteman, rechts: Halldane)

Waalwijkse Magna stelt twee nieuwe managers aan in VS

Magna Tyres stelt in de Verenigde Staten twee nieuwe verkoopmanagers aan. De Waalwijkse bandenmaker noemt de uitbreiding noodzakelijk vanwege de aanhoudende vraag naar OTR-banden op de Amerikaanse markt.

Het bandenmerk stelt dat ook de Amerikaanse vraag naar industriële-, haven-, en busbanden toeneemt. Daarom is het bedrijf blij met zijn twee nieuwe toevoegingen. David R.J. Halldane komt Magna’s team in Ontario, Californië, versterken. Halldane heeft meer dan dertig jaar ervaring in de bandenbranche en is hier op verschillende plekken werkzaam geweest. Hij is actief geweest in de retail-, commerciële, industriële, groothandels- en productiekant van de industrie. Voordat Halldane bij Magna kwam, bekleedde hij verschillende topfuncties, zoals national salesmanager, bij een aantal bedrijven in de bandenindustrie. Volgens het bandenmerk zorgt zijn ervaring en unieke marktinzicht ervoor dat Halldane de juiste persoon om de aanwezigheid van Magna aan de westkust van de Verenigde Staten verder uit te breiden.

De bandenmaker stelt verder Andrew Whiteman aan als nieuwe verkoopmanager in de regio Florida. Andrew komt oorspronkelijk uit het Caribisch gebied en heeft het grootste deel van zijn loopbaan doorgebracht in Guyana, Trinidad & Tobago en Suriname. Whiteman begon zijn carrière in 2003 bij een grote multinationale bandenfabrikant. Hij is opgeleid in zowel commerciële als technische functies. Gedurende zijn loopbaan heeft Andrew daarom de functie van verkoopmanager voor meerdere organisaties vervuld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.